תחנת מוניות בירושלים

נהגי מוניות בישראל יש לעיתים רכבים פרטיים או טנדרים בצבע צהוב חלקי עם יעד כתוב על השמשה הקדמית, והם יעזבו רק כשיהיו להם מספיק נוסעים כדי לנסוע הלוך ושוב. המחיר כולל טיפ, אז אל תדאגו לפספס רגע! אם אתה נוסע לבד, אתה יכול לנסוע באוטובוס שרוט, שעובר 24 שעות בערים גדולות ברחבי ישראל.

נמל התעופה הקרוב ביותר הוא נמל התעופה בן-גוריון הממוקם בתל אביב. אוטובוסים ציבוריים ורכבות מחברים את העיר עם שאר המדינה. מוניות גם זמינות להשכרה בתוך העיר. ישנם גם אוטובוסים מקומיים שנוסעים לאורך היום והערב. לחלופין, אתה יכול גם לשכור אופניים עירוניים או קטנועים חשמליים עם כרטיס אשראי. בין אם אתה נוסע ברכב או בתחבורה ציבורית, אין צורך לדאוג לגבי התנועה.

מתל-אביב, נסיעה במונית לירושלים היא הדרך הנוחה והיקרה ביותר להגיע לעיר הקודש. זה עולה בערך 20 שקלים למבוגר בדרך אחת. ברגע שאתה מגיע לעיר, קח מונית לתחנת האוטובוס בשער דמשק, שם האוטובוסים מתחברים לרוב הערים בגדה המערבית. כרטיסים בכיוון אחד עולים בסביבות 20 שקלים. אם אתה צריך לנסוע על תקציב, לחלוק מונית. אלה מיניוואנים צהובים שעוברים מתל-אביב לירושלים ובחזרה. בקש מהנהג להראות לך את השלט שלו בעברית.

אם אתם נוסעים במכונית, הדרך הטובה ביותר להגיע מנמל התעופה בן גוריון למרכז העיר היא לקחת שרוט בין-עירוני. שרשראות פועלות בכבישים מרכזיים ברחבי ישראל, כולל במרכז תל אביב. אתה יכול לבדוק את לוח הזמנים באינטרנט או לבקש פרטים מקומיים. מספר 4 ו-5 עוזבים מתחנת האוטובוס המרכזית ועוברים ברחוב הולכי הרגל בן יהוא. הם רצים גם בשבתות, אז אי אפשר לטעות בדרך הזאת.

כאשר יקראו למונית, יניפו הישראלים שלט מונית צהוב או שחור מהרחוב. הם חייבים גם להפעיל את המונה שלהם. הנהג חייב להשאיר קבלה בסוף המסע. אם אתה מגיע במטוס, הנסיעה עשויה להיות גבוהה יותר.

החומה הישראלית מספחת את ירושלים. אם אתם נוסעים לגדה המערבית, תצטרכו קודם לעזוב את העיר ירושלים ולקחת מונית דרך קלנדיה. לא משנה לאן אתה הולך, לוודא שיש לך זיהוי תקף ואשרה. אחרת, תצטרך להתמודד עם תורים ארוכים במחסום. בעיר יש גם מוניות משותפות רבות. ואם אתה הולך למקום שאינו על המפה, השתמש באפליקציה.

פרטים נוספים על תחנת מוניות בירושלים